Lid worden

We hebben leden die vanaf de oprichting lid zijn en dat zegt veel over de gezelligheid binnen onze vereniging. Het kan zo zijn, dat er een weekend is en je niets omhanden hebt. Dan is het zo fijn, dat je juist zo’n dag gezellig opstap kunt gaan.

Bijna elk weekend hebben we een leuke activiteit, let wel soms moet
je je van te voren aanmelden. Dit heeft te maken met de organisatie: restaurant, reservering plaatsen en vooral hoeveel deelnemers er komen.

Wat wij niet hebben zijn introducees, maar wel aspirant leden. Je kunt je aanmelden via telefoonnummer: 06 11284607. Daar krijg je van een van onze leden te horen naar welke activiteit je twee maal kunt gaan, uiteraard in overleg met jou. Je moet toch even kunnen “proeven” of je je bij de leden op je plek voelt. En dat gaat altijd goed, dus meld je aan als aspirantlid.

De activiteiten die wij brengen, worden natuurlijk vóór maar ook dóór de leden georganiseerd. Onze leden wonen vooral in Twente. Wanneer je ook bereid bent activiteiten te organiseren, dan ben je van harte welkom bij Solo Aktief. Als geïnteresseerde kun je twee keer vrijblijvend aan een activiteit deelnemen, je betaalt alleen de kosten per activiteit.

Het lidmaatschap van Solo Aktief is €25 per half jaar en eenmalig €5 inschrijfgeld. Buiten de kosten van het lidmaatschap zijn er kosten per activiteit, zoals entreegelden, consumpties en reiskosten. Als lid ontvang je ieder kwartaal ons activiteitenprogramma. Op de home pagina staan wat voorbeelden van activiteiten. De agenda bevat meer informatie over de komende activiteiten.

Wil je meer informatie, lid worden, of een keer mee:

  • info@soloaktief.nl, of
  • 06 11284607 (maandag t/m vrijdag 18.00 – 20.00 uur, of zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.)