Agenda

Maak gerust foto’s maar respecteer de Privacy van anderen.
Zij willen liever niet ongevraagd gefotografeerd worden en hebben er mogelijk zelf voor gekozen om niet actief te zijn op social media.

Datum/Tijd Activiteit
1 2

10 gedachten over “Agenda

 1. Bedankt allemaal het was een mooie tijd met solo veel gelachen leuke mensen ontmoet fijne mensen ik neem afscheid van jullie want het gaat niet meer BEDANKT

  • Hoi Gerda, ik zie het nu pas staan. Ik hoorde dat je erg ziek bent en daarom niet meer komt. Ik wens je heel veel sterkte toe.
   Bedankt voor je vriendschap.

   Helma Dijkstra

  • Dag Gerda. Ik lees hier paar minuten geleden jou stukje. Wil jou sterkte wensen en bedanken voor je lekker droge humor en gezelligheid.
   Gr. Yvonne Timmerman.

 2. Vanmiddag een heerlijke wandeling gedaan op de Tankenberg. Een korte wandeling van zo’n 4 kilometer in een aangenaam rustig tempo. Daarna een lekker kopje koffie met zeer smakelijk gebak bij de Stroper.
  Ben, bedankt voor het organiseren van de wandeling.

 3. Meegedaan aan de boerenspelen. De sfeer was erg gezellig en het weer had niet beter kunnen zijn. Het begrip ”greephangen” kende ik nog niet maar volgens mij had de winnaar er ook nog wel een zware dobber aan😜 Zoals altijd gingen we niet voor de winst, maar was iedereen wel lekker fanatiek. Dat kon je wel zien bij het mestgreepgooien en de kruiwagenslalom💪🏻😂 Kortom het was weer een super geslaagde middag!!!
  Grt.Wilma

 4. Op 17 oktober zijn we naar kaasboerderij Weernink Lievelde geweest en hebben daar genoten van een middagje boerenspelen.
  Iedereen deelnemer was enthousiast over deze middag

 5. Heb nooit geweten dat je na een nieuwjaarsreceptie de volgende dag schor kunt wezen ….. Dank jullie wel soloaktievers het was supergezellig.

  Grt. Peter

Geef een reactie