Solo Aktief bestaat ruim 25 jaar

We hebben leden die vanaf de oprichting lid zijn en dat zegt veel over de gezelligheid binnen onze vereniging. Het kan zo zijn, dat er een weekend is en je niets omhanden hebt. Dan is het zo fijn, dat je juist zo’n dag gezellig opstap kunt gaan.

Bijna elk weekend hebben we een leuke activiteit, let wel soms moet
je je van te voren aanmelden. Dit heeft te maken met de organisatie: restaurant, reservering plaatsen en vooral hoeveel deelnemers er komen.

Wat wij niet hebben zijn introducees, maar wel aspirant leden. Je kunt je aanmelden via telefoonnummer: 06 11284607. Daar krijg je van een van onze leden te horen naar welke activiteit je twee maal kunt gaan, uiteraard in overleg met jou. Je moet toch even kunnen “proeven” of je je bij de leden op je plek voelt. En dat gaat altijd goed, dus meld je aan als aspirantlid.